E-Book “Time Out XL” voor maar 5,99 Euro

“Twee vrouwen besluiten samen een Time Out XL te nemen.

Jenny wordt op haar werk structureel gepest en er dreigt een serieuze Burn-Out aan te komen. Zoals zoveel mensen in haar situatie, weet ook zij niet hoe ze hier mee om moet gaan en worstelt ze met grote innerlijke onzekerheden.

Sarah krijgt steeds meer het gevoel dat haar leven stil is blijven staan.

Door een samenloop van omstandigheden besluiten de twee dames samen tijd voor zichzelf te nemen. Niet maar voor een week, maar voor een aantal maanden, een Time Out XL. Hun beider leven verandert door hun besluit totaal. De welbekende Wet van Murphy, maar dan de andere richting op, in positieve zin. Ze worden weer de zelfverzekerde vrouwen die ze ooit waren, waarbij zelfs hun doelen op verrassende wijze veranderen. “

Dit korte “feel good” verhaal is om mensen te laten beseffen hoe kostbaar en kort het leven is. En dat het hierbij belangrijk is om regelmatig tijd te nemen voor jezelf. Dat niets onmogelijk is en je tot meer in staat bent dan je zelf denkt.

Gun jezelf regelmatig een korte Time Out Relax Day, al is het maar voor een dag of twee. Rust doet wonderen. Hierdoor vind je gegarandeerd de kracht en de energie om de regie weer in eigen handen te nemen. “Sky is the Limit…”