Training ‘Spiegelen: respect voor elkaar’ voor élk team.

 

Deze training is zeer interessant voor de sfeer binnen élk team en zal de samenwerking, begrip en respect naar elkaar toe zeker bevorderen. Dit zal uiteindelijk weer leiden tot minder ziekmeldingen.

Het is belangrijk om ook als team van leerkrachten of administratie samen tijd door te brengen, zonder dat de gemeenschappelijke doelstelling het belangrijkste doel is. Door eens goed te communiceren met elkaar, kwetsbaar durven te zijn en vooral elkaars zwakheden te onderkennen, vergroot men het ‘teamgevoel,’ waardoor ‘pestgedrag op de werkvloer’ op een ludieke manier naar de achtergrond verschuift.

De groepssessie is interessant voor élk team, doordat elk lid van een team in een vertrouwde omgeving elkaars individuele positieve en negatieve eigenschappen benoemt en elkaar spiegelt. Het respect voor elkaar wordt hierdoor aanzienlijk vergroot.

Kosten: 350,- Euro per persoon vrij van BTW, inclusief lunch op een door Centraal Meldpunt Pesten gekozen locatie. 09.30-16.30 uur. Maximaal 12 deelnemers.

Uiteraard is het ook mogelijk om de training op uw eigen locatie te laten doorgaan. De kosten zijn dan 250,- Euro per persoon excl. BTW, exclusief lunch én exclusief eenmalig 35,- Euro verplaatsingskosten.

 

Meer informatie? info@centraalmeldpuntpesten.org